Статті
Креветка: користь та цінність!
Креветка: користь та цінність!
Яскравою особливістю традиційної японської кухні є застосування великої кількості смачних і корисних морепродуктів! Поряд з мідіями, кальмарами, важлива роль відводиться і різним видам креветок.
Ці ніжні ракоподібні отримали особливе визнання у кухарів і гурманів з багатьох причин:
філе креветки не тільки соковите, пружне та ароматне, а й дуже поживне, так як містить велику кількість білка;
м'ясо креветки абсолютно нежирне;
креветка містить корисні жирні кислоти, які дозволяють стабілізувати рівень холестерину;
до складу даного морепродукту входить безліч мікроелементів: цинк, йод, калій;
Якщо бажаєте посмакувати свіжі, смачні роли в Хмельницькому то Вам у "Cook Drive".
У нас представлений широкий вибір ласощів з тигровою креветкою: роли «Тайгер», «Кавасакі», «Самурай», «Арігато», «Норвезький»!
Нехай Ваша їжа буде корисною, смачною та поживною!
Смачного!