Хмельницкий
0382 619 - 619
067 311-11-91
Скарги та пропозиції: 097 37-61-001
Працюємо з 10.00 до 22.30
Новини

Ласкаво просимо, шіїтаке!

Ласкаво просимо, шіїтаке!

В нас гарна новина!  До такої улюбленої тайської кухні повернулись гриби шіїтаке!

Що це і з чим його їдять?

Названий японським словом сіїтаке — «каштанниковий гриб». Використовується в японськійкитайськійкорейськійтайськійта в'єтнамській кухнях як делікатес або приправа. У всіх стравах шіїтаке надають свій неповторний вишуканий смак. Шіїтаке вважаються делікатесом, їх цінують за специфічний приємний смак і аромат, який нагадує щось середнє між смаком білих грибів і печериць. 

Цей гриб можна зустріти і під іншими назвами: шіїтаке, ші-їтаке, сіїтаке, чорний гриб. 

Неймовірні корисні!

Гриби використовують як цінний продукт харчування і як ефективний і безпечний лікарський засіб. У складі грибів шіїтаке величезна кількість мікроелементів, вітамінів, білка і 18 амінокислот. Завдяки такому щедрому складом гриб ефективний для лікування багатьох хвороб.

Він покращує мікрофлору кишечника, має імуномодулюючі властивості, має противірусну дію, знижує рівень цукру і холестерину в крові. Цей дивовижний гриб допомагає боротися з раковою пухлиною. Має виражений ефект при виразках кишечника та шлунку. Використання шіїтаке в їжу поліпшує обмін речовин, що сприяє зниженню ваги.