Напівфабрикати з доставкою додому!

Темп життя сучасної людини просто неймовірний: ми швидко їмо, спимо, спілкуємося і перестаємо помічати все навколо.

З кожним роком ритм життя стає все стрімкіше. Якщо якихось півстоліття тому люди пересувалися в середньому зі швидкістю 1,5 км / год, двадцять років тому середня швидкість пересування пішохода становила 3,5 км / год, то швидкість сучасної людини часто доходить до 14 км / год. Що фактично дуже близько до середньої швидкості руху автомобіля у великому місті.

З самого ранку йдучи на роботу, людина задає собі певну швидкість, яку підтримує потім протягом усього робочого дня, лише ввечері,повернувшись з роботи,  дозволяє собі зменшити темп і трохи розслабитися.

Ми прагнемо кар'єрного росту, високого заробітку, практично не залишаючи часу на домашнє господарство і кулінарні шедеври.

Якби не можливість придбати заморожені напівфабрикати, то велика кількість людей залишалась би в багатьох випадках без обіду, і, навіть, без вечері.

Розповідати про необхідність пельменів та вареників в сучасному світі не потрібно - це ті продукти, які повинні бути в кожному холодильнику. Вони рятують у разі небажання або неможливості щось готувати, швидко варяться і виходять смачні та ситні.

Тепер у вас є можливість замовити заморожені вареники та пельмені прямо з доставкою додому. Заморожені напівфабрикати від Cook Drive - це безумовна гарантія якості, смаку та свіжості продуктів.  

В нашому асортименті є вареники ручної ліпки з картоплею, з домашнім сиром та картоплею, з м’ясною начинкою, з сиром та кропом та пельмені.