Пад Тай - знакова страва тайської кухні.

Tайська кухня визнана однією з кращих у світі. За останні 20 років її популярність настільки виросла, що тайські ресторани відкрилися в багатьох містах світу.В Таїланді були б здивовані, дізнавшись, що слово Пад Тай увійшло в побут.

Протягом століть тайська кухня піддалася різним віянням. Китайська кухня справила найбільший вплив, оскільки тайці спочатку жили в селищах в гірських долинах південно-західного Китаю , а між VI і XII ст. переселилися на землі сучасного Таїланду, Лаосу, Верхньої Бірми і північного заходу В'єтнаму. Зарубіжна торгівля також зробила великий вплив. У XVII столітті португальці доставили свої солодощі до двору короля Нарая, а буддійські ченці з Індії принесли в Таїланд каррі. Торговці привезли перські й арабські рецепти і спеції.

Взявши потроху від кожної з цих культур і поєднавши смаки з різноманітною місцевою флорою і фауною, з плином часу Таїланд створив свою власну унікальну кухню. Її дивовижна популярність пояснюється тим, що страви тайської кухні корисні для здоров'я, легко готуються, і, найголовніше, смачні.

Пад Тай - знакова страва тайської кухні.

 

Секрет тайської страви Пад Тай полягає в гармонії чотирьох смаків: кислого, солодкого, солоного і гострого. Кожен смак повинен бути збалансований з іншими, проте він повинен чітко відчуватися. Хоча визначальною характеристикою тайської кухні часто вважається гострота страв, проте в Пад Таї вона повинна бути врівноважена правильним підбором трав, горішків та соусу.

 

Секрет тайської страви Пад Тай від Cook Drive полягає у поєднанні п'яти смаків! Традиційних: кислого, солодкого, солоного, гострого та особливого - любові наших кухарів!

 

Смачного Вам!