Золоті Панзеротті зі смаком Італії!

Панзеротті - випічка з різною смачною начинкою та  різної форми, яка користується популярністю в Італії, а також у Сполучених Штатах, особливо в південній частині Нью-Джерсі.

Взагалі, панзеротті родом з південної Італії, а саме їх батьківщиною вважається італійський регіон Апулія. Саме там з'явився рецепт цих зменитих кальцоне або закритої піци, але з легкого тіста.

Найбільш поширеною є начинка з томатів та сиру, але також дуже часто використовується шпинат, гриби, кукурудза.

 Агостіно Луіні зробив панзеротті популярним в північній Італії, в місті Мілані в кінці 1940-х. Він відкрив хлібопекарську лавку біля готичного собору Мілана. Близькість хлібопекарні Луіні до Дуомо, галереї  і до пішохідної вулиці Данте зробила панзеротті широковідомими як серед міланців, так і серед численних туристів.

Cook Drive готує для вас справжні італійські панзеротті з томатами та сиром сулугуні,  з телятиною та  сиром, з куркою та грибами! Обов'язково спробуйте!